Branko i Jadranka turistima nude tri zvjezdice u Dančulovićima

Drago mi je, da Vas mogu obavjestiti da u  Žumberak dolaze i ostaju turisti jer postoji sada i smještaj  u Dančulovićima kod obitelji Vuković.

Branko Vuković je proveo radni vijek radeći u Krki poznatoj slovenskoj tvrtki a njegova životna suputnica Jadranka poznata nam je iz pekare u Metlici. Branko je svoje slobodno vrijeme redovito provodio na Žumberku. Brinuo je za svoju majku i održavao imovinu svoje obitelji. Ljubav prema Žumberku iskazivao je kao član društva Žumberčana u Novom Mestu, gdje je povremeno svirao harmoniku u  tamburaškom sastavu KLASJE.

Vratio se je natrag na svoje rodno ognjište gdje želi ostatak svojeg života provesti. Ljubav prema Žumberku je jača od svega.

 

SELJAČKO DOMAČINSTVO VUKOVIĆ JE IDEALNO ZA OBITELJ SA DJECOM

Branko i Jadranka zajedno su obnovili staru žumberačku kuću.  Djeca uživaju na njegovom prostranom imanju gdje ima i stado ovaca.

To prelijepo zdanje sada s veseljem iznajmljuju svima koji žele s obitelji uživati u prirodi Žumberka.

SELJAČKA KUĆA VUKOVIĆ IMA TRI ZVJEZDICE.

Kuća ima dvije sobe, kuhinju i kupatilo. Sve je uredno, čisto i spremno za one turiste koji žele upoznati Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje. U kući mogu turisti uživati uz obnovljenu staru peč, a u kutu sobe mogu vidjeti staru berdu, violinu, harmoniku, sliku majke Božje, radio iz ranog dvadesetog stoljeća i mnogo drugih lijepih detalja.

Kupatilo ima tuš kabinu, bide, umivaonik te perilicu rublja.

U kuhinji ima naravno šporet na drva kako je to na Žumberku uobičajeno. Ali ni ne nedostaje klasična pečica i štednjak za one turiste koji nisu naviknuli ložiti na drva i koji neznaju održavati vatru. A u hladnjaku ima: malo domaće rakije, likera i vina.

 

SELJAČKA KUĆA VUKOVIĆ PRIMA OBITELJI ILI MANJE GRUPE DO PET OSOBA.

U spavačoj sobi nalazi se udoban bračni krevet, a u boravku uz televiziju i staru peć koju sam već gore spomenula nalazi se i kauč na rastezanje i veliki ležaj za još jednu osobu.

 

Sa vanjske strane kuće je ganjak sa kojega se pruža prekrasan pogled na dolinu Kupe i Gorski kotar. Uz kuću nalazi se pečenjara, sjenica i  garaža.

Kuća Vuković je poslovni partner projekta “Država Uskoka”, turističke agencije Von Schadowitz d.o.o. Metlika.

 

REZERVIRATI MOŽETE NA TELEFON:  +385 95 990 200 (Udruga Krabat) ili

PREKO ONLINE-BOOKING SISTEMA TURISTIČKE AGENCIJE VON SCHADOWITZ d.o.o. Metlika . Dežela Uskokov ili kod obitelji Vuković direktno.