Ako tražite posao

U buduće ćemo na ovom portalu povremeno objavljivati otvorena radna mjesta u pograničnom području Slovenije.

Nudit ćemo osnovne informacije i kontaktne podatke ali ne i garanciju za zaposlenje. Odgovornost za odluku i ocjenu kvalitete ponude donosite sami.  Molim Vas za razumjevanje. Želimo pomoći, za nešto više od toga nažalost nemamo potrebne kvalifikacije i mogućnost.

Što Vam možemo garantirati je, da ćemo napraviti neku osnovnu selekciju i pokušati naći mogućnosti zaposlenja u poznatim firmama: Nećemo objaviti sve i svašta ili potpuno nepoznato.

Kao Udruga Krabat (čiji glavni cilj je promocija Žumberka i pomoč u nevolji) želimo mladim nezaposlenim osobama  dodatno nuditi radionice na temu: Kako se pripremiti na razgovor za posao u Njemačkoj ili Sloveniji? Što je dobro znati i na koji način se uspješno pregovara za najbolje moguće uvjete i piše motivacijsko pismo koje treba u obe zemlje priložiti molbi sa životopisom. Na tom segmentu imamo puno iskustva.

 

OVDJE PRVO RADNO MJESTO KOJE OBJAVLJUJEMO:

TRAŽI SE OPERATER VISOKOTEHNOLOŠKE LINIJE

Ako mislite da imate smisao za podešavanje proizvodnih linija i imate bar malo iskustva sa radom kompjuterima onda je ovo radno mjesto možda prikladno upravo za Vas.

Što točno radi operater linije?

Operater je odgovoran za kompjutersko vođenje proizvodne linije, nadzor procesa u skladu sa tehnološkim normama te za propisanu kavalitetu na liniji proizvedenog proizvoda.

Tko se može kandidirati za taj posao?

 • Mašinski, strojni odn. elektro tehničari ili slične tehničke škole.
 • Osobe upoznate sa radom kompjuterima
 • Osobe koje su odgovorne, prilagodljive i pouzdane.

Što se nudi operateru?

 • Zaposlenje za neodređeno vrijeme
 • 6 mjeseci probnog rada
 • Mjesečna plaća: 930 EUR bruto
 • Povrat putnih troškova
 • Gablec u prostorijama tvrtek
 • Zaposlenje u viskokotehnološkom procesu
 • Mogućnost napredovanja
 • Mogučnost školovanje

Lokacija:

Trebnje.

U koliko smatrate da je put do Trebnja predug za dnevno putovanje možete dobiti smještaj i vraćati se doma vikendom.

 

Tko nudi posao?

TRIMO GROUP:  https://trimo-group.com/si/trimo/proizvodi/

Poduzeće ima više od 50 godina iskustva i jako dobru reputaciju u svijetu. Njihovi proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti.  Proizvode razne montažne zgrade, kontejnere i visokotehnološke fasadne ploče. Njihove reference su:  Razvojni centar Porsche Amsterdam (NL), nova autobusna stanica Osijek (HR), Shopping centar Machaster (UK). Sportska dvorana Detenberg (D) … i sl.

Molbe šaljite na adresu: natasa.hudelja@hrm-business.com

Pišite molbe po EU standardu EUROPASS. Tko nezna za njega neka stupi u kontakt sa nama prije nego pošalje molbu. Rado ćemo pomoći a i prevesti vašu malbu ako to želite. Adresa je: info@krabat.hr