15 km – 7 sati/ Spust po Kupi 14.07./ Od Jakovaca do Pravutine

16. tradicionalni spust po Kupi kojeg smo već najavili je garantiran!

Organizator spusta: Sportsko društvo Pravutina nam je dao sve potrebne informacije. Sa prijavama kod nas možemo početi već sada!

Prijave kod organizatora direktno biti će otvorene 2-3 tjedna prije manifestacije. Ako se prijavite kod nas dati će Vam naša Udruga jedan mali poklončić i brinuti tjekom cijelog dana za vaše raspoloženje.

 

Početna točka je: Jakovci (općina Netretić).

Završna točka je: Pravutina gdje ćemo se u jutranjim satima i sastati, ostaviti aute i autobusom odvesti do Jakovaca.

Trajanje: cca 7 sati

Dužina rute spusta je: 15 km

CIjena: 200 kn (27 eur) sa čamcem organizatora,  90 kn (12 eur) sa vlastitim čamcem.

 

 

Evo što nam piše organizator: 

Na Spust se potrebno prijaviti, individualno ili u grupi. Možete imati vlastiti čamac, a možete ga unajmiti i od nas. Prijave su otvorene 2 – 3 tjedna prije same manifestacije, a moguće se prijaviti e-mailom, telefonski ili putem on-line obrasca koji će biti dostupan na ovoj stranici. Ako se prijavite individualno biti ćete uvršteni u neku od ekipa individualaca, a ako se prijavite grupno iznajmiti ćemo Vam čamac prema veličini Vaše ekipe. Uplate se primaju osobno ili internet bankarstvom tjedan dana nakon prijave ili zaključno 4 dana prije same manifestacije.

Svaki prijavljeni sudionik i ekipa potpisuje izjavu o sudjelovanju na vlstitu odgovornost te se tijekom manifestacije na vodi u svakom trenutku mora pridržavati Pravilnika o sudjelovanju!

Cijena sudjelovanja je 200,00 kn (27 eura) po osobi i u tu cijenu je uključeno mjesto u čamcu, majica za svakog spustaša, večera, prijevoz autobusom na start spusta te osiguran parking.

Ukoliko imate vlastiti čamac a želite sudjelovati na spustu cijena je 90,00 kn (12 eura) i u tu cijenu je uključena majica za svakog spustaša, večera, prijevoz autobusom na start spusta te osiguran parking. Spust starta iz mjesta Jakovci (Općina Netretić) i završava u Pravutini gdje se i ujutro svi nalaze i odakle kreću autobusi), ruta je duga otprilike 15 km i spust traje oko 7 sati ovisno o veslanju pojedine ekipe. Raspored događanja biti će objavljeni na internet stranici te na profilima društvenih mreža nekoliko tjedana prije održavanja manifestacije.

Za održavanje manifestacije osigurani su svi uvijeti zaštite sudionika. Organizatori imaju dozvolu Lučke kapetanije Sisak za održavanje Spusta. Tijekom cijelog Spusta u svakom trenutku dostupna je medicinska služba i vozilo hitne pomoći, prisutni su i ronioci, vatrogasci, članovi HGSS-a te profesionalni skiperi.

Oprema koju iznajmljujete od nas zadovoljava visoke standarde i namijenjena je profesionalnoj upotrebi. Radi se o visokokvalitetnim riječnim gumenim čamcima vodećih svjetskih proizvođača. Svaki spustaš zadužuje i veslo. Kako se radi o izrazito mirnom toku rijeke Kupe zaštitna oprema zadužuje se na zahtjev.

 

Ja se radujem ovom spustu a nadam se i vi.

Pitanja u vezi spusta pošaljite na mail: Monika.bracika@gmail.com ili postavite telefonom:  095 990 200

Tko želi se može obratiti direktno organizatoru.

Kontakt
Marko Kolić,
predsjednik Športskog društva
mobitel: +385 98 9286 367
______________________________________________________________
Davor Fabina,
Potpredsjednik Športskog društva
mobitel:+385 98 9567 818

Športsko društvo Pravutina
Pravutina 51
47276 Žakanje
e-mail: sd.pravutina@gmail.com

 

Važno je sudjelovati!