Moj Žumberak » Vijesti » Dobrovoljno vatrogasno društvo Kašt sve aktivnije

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kašt sve aktivnije

23.3.2011 23:55 | Broj komentara (0) | Pogleda 1311

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kašt sve aktivnije
Dobrovoljno vatrogasno društvo Kašt je 19.03.2011.god. održalo redovnu godišnju skupštinu. Na skupštini su nazočili članovi matičnog Društva Kašt, gosp. Dane Ugarković kao predstavnik grada Ozlja, gosp. Ivan Valčić kao predstavnik vatrogasne zajednice grada Ozlja te sva ostala Društva iz VZG Ozlja. Također skupu su prisustvovala i neka Društva iz vatrogasne zajednice općine Žumberak, općine Krašić, dva Društva naše susjedne Slovenije te posebni gosti.

Skup je predvodio predsjednik Društva Slavko Jakić te su svi mogli čuti izvještaj o radu Društva u protekloj godini. Najviše se moglo čuti o najvećoj radnoj akciji koja je uključivala uređenje donjeg dijela doma, žbukanje, izređivanje na fino te postavljanje pločica u kuhinji i prostoru do njega. Također, iznesen je plan rada za 2011.god. u kojem se nalazi: edukativno i preventivno djelovanje, krečenje donjeg dijela doma,  nabava vatrogasnog vozila, kompletiranje ekipe za natjecanje te još neki radovi na uređenju doma. Nadamo se da ćemo plan rada ispuniti u potpunosti kao što smo to uspjeli i sa onim prošlim.

Vatrogasni dom u Kaštu

Kao i po običaju nakon skupštine Društvo je organiziralo zabavu. Na njoj je svirao Bonus band te su se svi dobro proveli i ostali do dugo u noć. Ovim putem se još jednom svima zahvaljujemo na dolasku i suradnji koju održavamo iz godine u godinu.

Monika Jakić  

na vrh