Moj Žumberak » Vijesti » Naš portal u ove četiri godine postao je servis građanima i institucijama

Naš portal u ove četiri godine postao je servis građanima i institucijama

17.12.2010 01:24 | Broj komentara (0) | Pogleda 73838

Naš portal u ove četiri godine postao je servis građanima i institucijama
Ovih dana navršava se četvrta godina našeg postojanja u kojemu smo objavili više od tisuću tekstova vezanih za vijesti ili najave događanja. Nekoliko Vas prepoznalo je naš rad i nagradilo ga je shodno svojim mogućnostima, a u zadnjoj anketi potvrdili ste da je ovo jedino mjesto u okruženju na kojemu je moguće pronaći najviše informacija o Žumberku iako broj anketiranih posjetitelja nije reprezentativan.

Ovaj puta nećemo kao što smo to činili na kraju svake godine dati Vam na uvid financijsko izvješće vezano za naše poslovanje jer smatramo da to nije predmet vašeg interesa. Nadalje, primijetili ste da vijesti više nije moguće čitati ako niste izvršili uplatu godišnje članarine koja iznosi 150 kn, a na ovaj čin odlučili smo se iz jednostavnog razloga jer želimo da "ljubav" prema Žumberku podijelimo ravnomjerno. Svjesni smo činjenice da će dijelom sadržaja biti uskraćeni oni koji se bave sličnim poslom kao i mi, a koji rade, pišu i govore u interesu revitalizacije Žumberka. Neke najave događanja i vijesti biti će dostupne svima, a to ponajprije ovisi o njihovu sadržaju.

Naš portal u ove četiri godine postao je servis građanima i institucijama, kako u našoj zemlji tako i u inozemstvu. Posjećen je iz raznih ministarstava, tv i radijskih kuća, studenskih domova, sveučilišta i sl. Putem naše mail adrese do sada smo dogovorili na stotine raznih upita npr. o tome kako doći do Svete Gere, zatim o tome gdje nabaviti literaturu o Žumberku za Diplomski rad u nekom od fakulteta, pa i na upite koji su vezani za porijeklo ili izvedenicu prezimena.

I na kraju, svjesni smo da će neki od Vas izbrisati adresu ovog portala sa svojega računala, ali niti ćemo mi ridati suze za vama, niti ćete Vi tugovati za nama.

Uredništvo


Komentari

Ova vijest još uvijek nije komentirana. Ako imate nešto za dodati, ostavite Vaš komentar.

Dodaj komentar
Ime:

Poruka:

Unesite kod sa slike:
Verifikacijski  kod
na vrh